Un alt moldovean mort în Israel
Social 24 mai 2019, 18:18 | 1597

La doar cateva zile dupa ce un moldovean a murit pe un santier, langa orasul Tel Aviv, un alt cetatean al Republicii Moldova, care muncea in constructii in Israel, si-a pierdut viata. Tanarul de 33 de ani a decedat in urma prabusirii unei macarale, in localitatea Yavne. In acelasi accident de munca au murit trei israelieni. Serghei, asa il chema pe barbat, a fost inmormantat in Israel.

Serghei Semionov a fost înmormântat în orașul Beer Șeva, unde locuia cu soția. Datorită autorităților locale și Fondului de prietenie, la funeralii, din Republica Moldova au venit mama și sora acestuia.

În urma tragediei au mai decedat trei israelieni, cu vârste cuprinse între 22 și 51 de ani. Potrivit autorităților locale, macaraua s-a prăbușit atunci când lucrătorii s-au angajat în demontarea mecanismului de ridicare. Cauza probabilă este absența unui dispozitiv de fixare. Poliția, care a pornit o anchetă, consideră că accidentul este un caz grav de neglijență și de nerespectare a siguranței. Săptămâna trecută, un alt moldovean și-a pierdut viața pe un șantier din Israel. Tragedia s-a produs într-un oraș de lângă Tel Aviv. Presa israeliană scrie că de la începutul anului, 16 persoane care munceau în construcții au murit, iar alte 62 au fost traumatizate. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie