/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Judecătorii de la Ciocana au refuzat să comaseze cele două dosare ale lui Grigorciuc. Ședințele vor fi reluate la Judecătoria Buiucani

24 mai 2019, ora 19:09

Judecătorii de la Ciocana au respins astăzi recursul avocaților de a comasa cele două dosare ale lui Pavel Grigorciuc, astfel, ședințele de judecată în care activistul Pavel Grigorciuc e cercetat pentru că a sărit la bătaie la deputatul Sergiu Sîrbu vor fi reluate la Judecătoria Buiucani, spune avocatul acestuia Alexandru Bodnariuc. 

Ieri, magistrații de la Curtea de Apel Chișinău au respins astăzi recursul apărării lui Pavel Grigorciuc, de a-l elibera pe acesta din arest preventiv, sub garanția foștilor deputați PCRM Vladimir Voronin și Elena Bodnarenco, potrivit avocatului.

Activistul Pavel Grigorciuc a fost reținut la mijlocul lunii martie, în urma unei altercații cu deputatul democrat Sergiu Sîrbu. Acesta este cercetat în urma unei plângeri, formulate în baza acuzației de agresare fizică a deputatului. Cauză penală pornită în privința lui Grigorciuc este pentru huliganism. Pentru că l-a lovit pe deputatul PD, el riscă cinci ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram