/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

/VIDEO/ Bătaie la Atrium: Câțiva tineri, surprinși în timp ce-și împărțeau pumni

missing
24 mai 2019, ora 19:27

Câțiva tineri au fost surprinși în timp ce-și împărțeau pumni și picioare. Totul ar fi avut loc în noaptea trecută, în jurul orei 03:30. Încăierare a fost în fața unui centru comercial din Capitală, scrie Știri.md.

Un martor susține că a sunat la 112, însă timp de 15 minute cât a stat acolo, nu a intervenit nici un echipaj de poliție.

Ulterior, la fața locului au intervenit agenții de pază care i-au despărțit intervenind cu gaze lacrimogene.

Potrivit martorului, bătaia a durat în jur de cinci minute, iar unul dintre tineri chiar a sărit la bătaie cu cricul de la mașină.

Potrivit ofițerei de presă Natalia Stati a declarat că la fața locului s-au deplasat oamenii legii unde au depistat trei tineri, doi dintre ei cu vârsta de 18 ani și unul de 23 de ani, care susțin că au fost bătuți de persoane necunoscute aflate într-un local din preajmă.

Victimele erau în stare de ebrietate și au refuzat să meargă la Inspectoratul de Poliție pentru a depune o plângere. De asemenea, tinerilor li s-a propus ajutor medical, însă și acesta a fost refuzat.

Potrivit poliției, tinerii urmează să mai fie solicitați odată la inspectorat pentru a depune mărturii.

Noaptea de 18 spre 19 mai 2018 a fost fatală pentru Serghei Bejenari, un tânăr de 30 de ani, ucis în bătaie în apropierea centrului comercial Atrium din capitală. Bejenari petrecea alături de fratele său Ion, de polițistul Serghei Bradu și trei femei ziua de naștere a omului legii în clubul „Edgo Night Club”, din interiorul centrului comercial. În urma unui conflict transformat în bătaie între cei trei și un grup de sportivi, Bejenari a fost transportat de urgență la Institutul de Medicină Urgentă, acolo unde a decedat în dimineața din 25 mai. Serghei Bejenari, tatăl unui băiat de șapte ani, a fost înmormântat marți, 29 mai, în localitatea sa de baștină, Orhei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram