‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 26 aprilie, 2024
11.6 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriVIDEO. Primul McDonald's pentru albine a fost deschis în Suedia

VIDEO. Primul McDonald’s pentru albine a fost deschis în Suedia

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

McDonald’s, o rețea de fast-food americană a deschis în Suedia cel mai mic „restaurant” din lume, care reprezintă, de fapt … un stup. Micul McDonald’s, este copia identică a unui restaurant tipic și are rolul de a atrage atenția publicului asupra unei probleme importante globale – reducerea drastică a numărului de albine. Ca parte a acestei campanii, restaurantele suedeze McDonald’s continuă să plaseze pe acoperișuri copiile în miniatură a restaurantului.

Potrivit cercetărilor științifice, albinele asigură 80% din polenizarea totală în lume, 70% din culturile care servesc la hrănirea oamenilor sunt, de asemenea, polenizate de aceste insecte. Astfel, rezultă că 90% din toate alimentele produse în lume depind, într-o oarecare măsură, de activitatea albinelor. Din păcate, progresul științific a afectat grav numărul de albine, care mor rapid din cauza utilizării pesticidelor și a schimbărilor climatice.

Creat în colaborare cu compania locală Nord DDB și numit cu mândrie „cel mai mic restaurant McDonald’s din lume”, acest stup satisface toate cerințele necesare pentru ca albinele să poată trăi confortabil.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›