image
Sursa foto: fanatik.ro

Taurii au probleme de comunicare cu cei dragi: Prezicerile astrale pentru astăzi

Taurii au probleme de comunicare cu cei dragi, iar pe cei din zodia vărsătorilor îi așteaptă o zi plină de surprize. Ce prezic astrele pentru astăzi.

– Berbec:

Este o zi care îți poate aduce și bucurii și supărări. De tine depinde ce vei face cu bucuriile, ca să îți ajungă și să poți trece mai ușor peste supărări.

– Taur:

Ai tendința de a închide căile de comunicare cu cei din anturaj, din diverse motive, cele mai multe izvorâte din supărări mai vechi la care nu vrei să renunți.

– Gemeni:

Este important să dai dovadă de autocontrol și să îți domolești emoțiile negative. Dacă te vei lăsa copleșit, rezultatele nu îți vor plăcea nici ție.

- Rac:

Ești tentat să ajungi la concluzii pesimiste legate de relațiile importante și să le extinzi și la cele care contează mai puțin. De fapt, îți colorezi singur viața în tonuri sumbre.

– Leu:

Ai ocazia de a face puțină lumină în anumite probleme care te-au necăjit destul de mult. Dacă vrei să continui așa, deja știi ce rezultate vei obține.

– Fecioară:

Vei obține ceea ce ai nevoie de la cei din jur, mult mai ușor, fiind amabil și binevoitor, decât prin impunere sau, mai rău, prin reproșuri interminabile.

– Balanță:

Ar fi bine dacă ai porni la drum cu inima ușoară, fără să îți faci prea multe griji legate de ce o să fie, ce sau cine te așteaptă, acolo unde mergi.

– Scorpion:

Ai nevoie de o serie de exerciții de empatie, ca să te poți pune în locul celuilalt, să îți dai seama cum s-ar simți dacă ar auzi ceea ce spui tu, mai ales când te superi.

– Săgetător:

Ești foarte interesat de informațiile care vin de la partenerii importanți, de la prieteni sau rude. Unele îți dau curaj, altele nu prea, dar concluziile sunt constructive.

– Capricorn:

Te înșeli, poate chiar foarte mult, în evaluările pe care le faci când te gândești la unii apropiați. Nu sunt deloc ceea ce par și nu e vina lor.

– Vărsător:

Ai putea avea o zi luminoasă, mai ales spre finalul ei. Singura condiție este să îți aprinzi singur lumina și să o păstrezi aprinsă cât poți de mult.

– Pești:

Ar fi bine să nu te lași cucerit de stările emoționale negative ale celor din familie, ca să nu iei parte, fără să îți dai seama, la situații dubioase.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: