image
Sursa foto: goodmorningamerica.com

Nuntă inedită în SUA: Doi tineri s-au căsătorit în metroul din New York

Pentru cei mai mulți locuitori din New York, metroul este ultimul loc unde vor să fie. Dar pentru Robert Musso și Frances Denmark acest mijloc de transport are o semnificație specială, pentru că acolo și-au unit destinele.

Cei doi s-au cunoscut în 2016, în timp ce activau în Armata Americană, iar acum s-au căsătorit într-o garnitură de metrou din New York, sâmbătă, 11 mai. Cuplul a fost însoțit de 12 membri ai familiei, o fostă judecătoare, care a oficiat căsătoria și de mai mulți pasageri, care au fost martori la ineditul eveniment, scrie libertatea.ro.

Chiar au avut parte de sprijinul acestora, iar o doamnă chiar a ajutat-o pe Frances să își aranjeze voalul de mireasă. Ei au intrat în Brooklyn și au făcut schimb de jurăminte în timp ce trenul lor a intrat în Manhattan, peste Podul Manhattan.

Pentru multe cupluri, găsirea unui loc pentru această ceremonie poate fi o misiune dificilă, dar după ce a discutat mai multe opțiuni, Musso a propus ideea de a se căsători în metrou.

„Pentru mine, metroul este foarte cool”, a spus el pentru publicația Good Morning America (GMA). „Te va duce oriunde … este epicentrul frumuseții din New York, cu râurile, podurile și peisajul din jurul tău”, a adăugat el. Cu toate acestea, la început, viitoarea mireasă nu era foarte încântată de acest lucru.

„Mi-au trebuit câteva zile să mă hotărăsc. Este murdar și nu am vrut să o fac”, a declarat ea, tot pentru GMA. Deși a ezitat, în cele din urmă a acceptat ideea, tocmai din prisma faptului că este „unică”.

Au obţinut autorizaţiile necesare, au decorat vagonul şi au dus planul până la capăt. Musso și Denmark au fost pe frontul din Afganistanului, dar după ce s-au întors în SUA, au decis să se mute în New York.

Musso a părăsit Armata în 2018, dar ea este încă activă și în prezent studiază educația specială de la Universitatea din New York. Căsătoria lor merge bine și intenționează să petreacă luna de miere în „Orașul Îndrăgostiților”, în Paris, dar la toamnă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: