(live/update) Haos în centrul capitalei. În timp ce unii scandează „Jos, mafia!”, alții „Maia Sandu, fii bărbat!”

(update 12.20) Guvernul este împânzit de zeci de polițiști! Liderii blocului ACUM, Maia Sandu și Andrei Năstase, sunt prezenți și spun într-un live pe rețelele de socializare că în spatele celor care au organizat un contra protest ar sta Partidul Democrat. Cei din urmă nu au venit cu o reacție.

Foto: captură video realitatealive.md
UNIMEDIA / Sursa:UNIMEDIA
Zeci de polițiști / Sursa:Octavian Țîcu

Haos în fața Guvernului. În timp ce reprezentanții blocului ACUM organizează un protest față de scumpirea carburanților, de asemenea, s-au adunat mai multe persoane care scandează „Jos, Năstase!” „Maia Sandu, fii bărbat”.

Bărbatul din imagine strigă în gura mare „Andrei Năstase psihopat”, însă fiind întrebat de jurnaliști pentru ce protestează și de ce a venit, a spus că nu vrea să spună nimic: „Eu strig fiindcă și alții strigă”.

Contramanifestant / Sursa:Contramanifestant

UNIMEDIA amintește că cei de la Blocul ACUM au anunțat de ieri, 22 mai, că vor organiza un protest.

Știrea se actualizează...

UNIMEDIA amintește că mai multe benzinării din țară au afișat, la data de 16 mai, prețuri mai mari pentru carburanți, unii petroliști majorând prețul vechi cu 5 la sută.

Creșterea prețurilor la produsele petroliere a ajuns în vizorul Consiliului Concurenței, care s-a autosesizat și a declanșat o investigație pentru a stabili dacă a existat o înțelegere de cartel.

Mai mult decât atât, la data de 21 mai, șoferii nemulțumiți de majorarea prețurilor la produsele petroliere au depus o petiție către Guvern, ANRE și Consiliul Concurenței. Astfel, aceștia au solicitat reducerea imediată a prețurilor, explicații despre metodologia calculului ultimei majorări, pedepsirea, în caz dacă se depistează, a vinovaților care ar sta în spatele unei înțelegeri de cartel și revizuirea metodelor de plată a impozitelor pe drumuri.


Pub