(video) Motoarele anului 2019! Cel mai bun e al Ferrari, iar cele ale Jaguar I-PACE au câştigat alte trei titluri

Câştigătorul concursului „Motorul internaţional al anului”, ediţia 2019 organizată în Stuttgart de către revista Engine Technology International, a devenit pentru a patra oară consecutiv V8-ul bi-turbo de 3.9 litri produs de Ferrari! Este vorba despre agregatul care propulsează modele ca 488 GTB, 488 GTB Spider, 488 Pista şi 488 Pista Spider.

Organizatorii au mai anunţat care sunt cele mai bune propulsoare în alte 11 categorii, în unele dintre care nu se mai ia în considerare volumul, ci puterea generată.

Foto: autoblog.md

Aşadar, cea mai recentă versiune a unui motor V8 al Ferrari a cucerit marele titlu al acestui concurs pentru a patra oară consecutiv, devenind prima unitate de propulsie din istoria concursului, care a luat patru premii la rând. Totodată, anul acesta Ferrari a mai ridicat trofee în alte trei categorii.

Astfel, numărul total al premiilor cucerite de agregatele Ferrari se ridică la 31, un număr record de câştiguri pe care nu îl are vreo altă companie producătoare de maşini. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub