Accident fatal în raionul Hâncești
Social 23 mai 2019, 17:46 | 1614

Un tânăr de 18 ani a murit azi dimineață, într-un accident rutier, în raionul Hâncești, pe șoseaua Cărpineni - Mingir. Despre această tragedie, dar și alte accidente, urmăriți în următorul grupaj de știri.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Hâncești, Cristina Vicol, tânărul, care era singur în mașină, a pierdut controlul volanului și s-a izbit într-un copac. Șoferul a murit pe loc.

Un adolescent de 17 ani s-a înecat într-un iaz din localitatea Svetlâi, raionul Comrat. Băiatul a mers la scăldat cu prietenii, a intrat primul în apă prea departe, s-a scufundat și nu a reușit să iasă la suprafață. Ceilalți tineri au alertat localnicii, care au chemat scafandrii. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, de la începutul anului s-au înecat șapte oameni.

Un tânăr motociclist, de 22 de ani, a murit aseară, într-un accident, pe traseul Cantemir - Comrat, la intrare în satul Vișniovca. Din cauza vitezei, tânărul a derapat de pe șosea, izbindu-se cu motocicleta în parapetul unui pod. Poliția a stabilit că victima se afla în stare de ebrietate și conducea o motocicletă sport fără a avea permis de conducere.

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost găsit mort aseară, pe o stradă din orașul Bălți. Pe corpul acestuia au fost depistate semne de moarte violentă. Poliția a deschis o cauză penală. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie