(video) Premieră: Ediţia limitată Aston Martin “On Her Majesty’s Secret Service” DBS Superleggera

Noul Aston Martin DBS Superleggera a fost ales pentru a deveni cea mai nouă mașină inspirată de filmele cu James Bond, datorită celei mai recente colaborări între Aston Martin și EON Productions, compania care produce filmele James Bond cu Metro Goldwyn Mayer Studios.

Pentru a sărbători aniversarea a 50 de ani de la apariţia pe ecrane a peliculei cu James Bond – On Her Majesty’s Secret Service – 50 de automobile cu aceeaşi denumire vor fi realizate. Toate vopsite într-un verde măsliniu pentru a se potrivi cu originalul Aston Martin DBS (1969) condus de agentul secret în film, noile modele vor duce prezența rutieră amenințătoare a DBS Superleggera la un nou nivel de eleganţă brutală.

Automobilele vor păstra sub capotă agregatul V12 twin-turbo, care produce 725 CP şi 900 Nm de cuplu, şi care este poziţionat cât mai jos şi cât mai înăuntrul şasiului pentru a optimiza centrul de greutate și de distribuție a greutății. Reglarea detaliată a motorului, împreună cu un eşapament cu supape active și cu patru terminaţii, asigură că DBS Superleggera are un caracter sonor puternic, în special în modurile dinamice de condus, dar păstrând în același timp un nivel de rafinament și politeţe care este caracteristic unui desăvârșit Super GT.

Ediția specială DBS Superleggera va mai impresiona cu numeroase inserţii din fibră de carbon, inclusiv pe splitter şi spoilerul aero blade, dar şi prin jantele sale forjate unice. Grila de radiator pe acest model limitat este diferită faţă de o maşină standard, incluzând şase lame orizontale metalice pentru a se asemăna într-o oarecare măsură cu vechiul DBS. Montanţii şi acoperişul au fost vopsite în culoarea caroseriei, iar pe aceasta din urmă se mai pot găsi inscripţii şi logouri specifice ediţiei.

În interior, noul Aston Martin “OHMSS” DBS Superleggera este împodobit cu piele neagră pură, accentuată de amestecul gri al Alcantarei, ca în originalul DBS din 1969. Cockpit-ul mai este scos în evidenţă de cusături şi inserţii de culoare roşie. Pragurile de la uşi la fel au inscripţiile ediţiei limitate.

Cei 50 de viitori proprietari vor mai avea opțiunea de a alege o cutie pentru păstrarea băuturilor alcoolice, cu design unic, care se potrivește perfect în spațiul portbagajului. În conformitate cu tematica maşinii, acest accesoriu este complementul perfect al unui Super GT. Cutia de culoare neagră se deschide printr-o încuietoare metalică strălucitoare pentru a dezvălui interiorul căptușit cu piele de culoare roșie, în care pot încăpea două sticle de șampanie şi patru pahare.

On Her Majesty’s Secret Service DBS Superleggera special edition este un ultim model din seria de maşini inspirate din filmele cu agentul 007, pe lângă reproducerea lui Goldfinger DB5 şi DB9 GT Bond Edition prezentat în 2015. Fiecare din cele 50 de maşini vor costa minim 300.007 de lire sterline. Primele livrări vor demara din trimestrul IV al acestui an.

Vezi şi: (video) Specialul Aston Martin DBS 59 comemorează victoria mărcii de acum 59 de ani de la Le Mans

Vezi şi: (foto) Premieră mondială: Noul Aston Martin Noul DBS Superleggera Volante

Vezi şi: (foto) Aston Martin şi casa italiană Zagato pregătesc un nou proiect spectaculos: DBS GT Zagato

Puţin mai devreme în acest an, Aston Martin a mai prezentat o ediţie specială şi limitată – Aston Martin DBS Superleggera TAG Heuer Edition – pentru a celebra colaborarea cu renumitul producător de ceasuri. Maşina este la fel disponibilă în doar 50 de exemplare, la nivel internaţional, şi costă 295.000 de lire sterline.

Un Aston Martin DBS Superleggera TAG Heuer Edition se va deosebi de altele printr-o vopsea Monaco Black pentru caroserie, în contrast cu inserţii din fibră de carbon în nuanţă satin black. Jantele exclusive twin spoke măsoară 21 de inci şi sunt acoperite de anvelope Pirelli P Zero cu accente roşii pentru a se combina cu etrierele în aceeaşi culoare. Pe caroserie, în zona aripilor, se vor mai putea găsi logouri TAG Heuer.

În interior, acest DBS este tapiţat cu piele de culoare neagră şi Alcantara, în timp ce pentru accent se folosesc inserţii din fibră de carbon, cusături contrastante de culoare roşie şi un pattern unic TAG Heuer din nou cu logoul companiei.

Drept bonus, fiecare proprietar va mai primi un ceas din ediţia limitată DBS Edition Carrera Heuer 02.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/