/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Un deputat de la ACUM spune că în timpul protestului cineva i-a furat telefonul și a ajuns cu el la sediul PD. Reacția democraților

23 mai 2019, ora 18:28

Deputatul Blocului ACUM Dan Perciun spune că azi, în timpul protestului, cineva i-a furat telefonul mobil și a ajuns cu el la sediul Partidului Democrat.

„Un individ în civil, în timp ce făceam o poză la tinerii aduși pentru a distorsiona evenimentul, mi-a dat peste mână și mi-a înhățat telefonul. Tipul era unul dintre coordonatorii adulți la tot circul care s-a întâmplat astăzi la Guvern. Ulterior, accesând contul meu de Google pentru a bloca telefonul, am fost șocat să descopăr că el a ajuns la sediul PD. În cele 8 minute cât s-a aflat acolo presupun că băieții au reușit să descarce toată informația. Ulterior – cred că cineva și-a dat seama că așa telefoane au geolocație și repejor l-au dus înapoi și l-au lăsat pe scările Guvernului (cel puțin așa mi-a zis poliția)”, a scris Perciun pe pagina sa de Facebook. Acesta a postat și imagini cum s-ar fi deplasat persoana dată cu telefonul.

Ulterior, telefonul i-a fost întors de Poliție: „Calific acest lucru ca tâlhărie ziua în amiaza mare, în încercarea de a intimida deputații din opoziție”, a mai zis Dan Perciun.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat, Vitalie Gamurari, sunat de TV8.md, a spus că acestea sunt doar niște acuzații care trebuie probate.

„Dacă are probe, este una, iar dacă nu are probe se adresează organelor de Poliție care trebuie să stabilească faptul a fost ridicat acest bun sau nu a fost. Doar atunci putem vorbi despre lucruri concrete. Este un non-sens”, a spus Vitalie Gamurari.

Știrea e în curs de actualizare…

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram