image
Sursa foto: Getty Images

Real Madrid, în negocieri cu cel care l-a făcut "şobolan" pe Messi: Mesajul transmis acum 7 ani

Junior Firpo (Betis, 22 de ani) este în negocieri cu Real Madrid. Fundaşul stânga a postat, pe vremea când era doar un puşti, mai multe comentarii dure la adresa lui Messi.

Presa din Spania a vorbit în ultima perioadă despre iminenţa despărţirii Realului de Marcelo, iar Florentino Perez a demarat negocierile cu Ferland Mendy. Independent de venirea jucătorului de la Lyon, se discută cu Betis pentru un alt fotbalist de bandă stângă: tânărul Junior Firpo, care are un apetit ofensiv deosebit pentru un fundaş.

"Acum sunt concentrat doar pe ceea ce pot face la Betis Sevilla. Vom vedea ce se va întâmpla în vară" a mărturisit fundaşul stânga pentru COPE.

Cu siguranţă fotbalistul din Republica Dominicană e un tânăr de perspectivă, iar scouterii Realului ştiu foarte bine asta. Problema e că în Spania s-a creat deja un scandal în jurul acestui posibil transfer. Asta pentru că jurnaliştii iberici au scos de la naftalină mai multe mesaje pe twitter, vechi de 7 ani, în care adolescentul Junior Firpo îl blama pe Messi.

"Mă emoţionez că şobolanul de Messi s-a accidentat", e unul dintre puţinele mesaje care pot fi reproduse şi care îi aparţin lui Junior Firpo.

Nu ar fi primul caz de jucător ajuns la Real Madrid care a vorbit de rău public un jucător al catalanilor, anunţă Mundo Deportivo. Dani Ceballos, şi el fost la Betis, a postat a postat la rândul său o serie de comentarii anti-Barcelona, ele fiind în special direcţionate împotriva lui Pique.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: