image
Sursa foto: Getty Images

Transfer istoric pentru Juve: Suma record plătită pe Ronaldo, doborâtă

Juventus este gata de un transfer neaşteptat. "Bătrâna Doamnă" va face cea mai scumpă achiziţie din istoria sa: reputatul jurnalist Gianluca Di Marzio anunţă că bianconerii au bătut palma cu Sergej Milinkovic-Savic. În prezent cluburile negociază şi se aşteaptă să ajungă la un numitor comun.

După ce vara trecută a plătit 100 de milioane de euro pe Ronaldo, Juve e gata să doboare acel record. Lazio a ratat Champions League în acest sezon şi nu îşi mai poate ţine marea vedetă, Sergej Milinkovic-Savic.

Mijlocaşul de 24 de ani şi-a dat acordul pentru transferul la formaţia din Torino, iar în prezent cluburile discută asupra preţului. Conform lui Di Marzio, un jurnalist cu surse excelente, care atunci când anunţă ceva pe conturile de socializare întotdeauna se confirmă, mutarea se va efectua în vară.

Preţul va depăşi 100 de milioane de euro, clubul din Cetatea Eternă refuzând în trecut o ofertă similară pentru mijlocaşul sârb.

Paris Saint Germain a oferit iarna trecută 100 de milioane de euro pentru transferul mijlocașului sârb. Conform celor de la Calciomercato si Le10Sport, jucătorul lui Lazio era văzut ca înlocuitorul perfect al lui Adrien Rabiot, care a refuzat prelungirea contractului scadent în această vară și va pleca liber de contract.

PSG a încercat să-l transfere pe mijlocașul sârb și în vara lui 2018, dar Lazio a cerut pe el 150 de milioane de euro.

"Nu l-am pus la vânzare. Așteptăm oferte fără să ne facem griji în privința vânzării lui. Nu e de vânzare, dar sigur că orice se poate vinde, poate doar pentru vreo ofertă ridicolă", spunea la acea vreme presedintele lui Lazio, Claudio Lotito.

De serviciile lui Sergej Milinkovic-Savic, care mai are contract cu Lazio până în 2023, s-au mai interesat Inter, AC Milan, Manchester United și Chelsea.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: