image
Sursa foto: Getty Images

Juventus l-a vrut pe Jurgen Klopp, dar s-a retras din cursă când a aflat prețul antrenorului german

Managerul lui Liverpool, Jurgen Klopp, s-a aflat pe lista candidaţilor pentru a-i lua locul lui Massimilano Allegri la Juventus, dar germanul are un contract ''beton'' cu gruparea de pe Anflield, până în 2022, iar plecarea lui se poate face doar în schimbul unei sume de 36 milioane de euro, scrie AS.

În acest sezon, Klopp a condus Liverpool în a doua finală consecutivă în UEFA Champions League şi s-a luptat pentru titlu cu Manchester City până în ultima etapă. Germanul este dorit de marile cluburi pentru calitatea jocul de atac pe care îl impune, bazat pe intensitate, presing şi viteză.

Orice club care îl doreşte pe Klopp, înainte de 2022, va trebui să plătească 36 milioane euro plus un salariu anual de 8 milioane euro.

În consecinţă, variantele lui Juventus se numesc Maurizio Sarri, Antonio Conte, Pep Guardiola şi Jose Mourinho, ultimul fiind recomandat de Cristiano Ronaldo.

Conform presei din Italia, Marizio Sarri își va încheia socotelile cu Chelsea în această vară și este favorit să o preia pe Juventus.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: