Ultima oră! Unicul candidat pentru conducerea Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, Leonid Oleinicenco, ales în funcție

Leonid Oleinicenco, care a fost și singurul candidat, a fost ales astăzi, 22 mai, pentru postul de preşedinte al Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal. Oleinicenco a fost declarat câștigător cu 115 devoturi din partea delegaţilor prezenți la eveniment.

Foto: Leonid Oleinicenco/facebook

„Sunt aici pentru a continua munca începută. Suntem în proces de reforme, reorganizare a muncii. Una dintre principalele sarcini sunt de a atrage cât mai multe persoane în fotbal, cât și dezvoltarea în masă a fotbalului”, a declarat Oleinicenco.

Leonid Oleinicenco, în vârstă de 37 de ani, a lucrat timp de 10 ani în cadrul Federației de Fotbal a Moldovei, inițial în calitate de director financiar, iar ultimii trei ani a exercitat funcția de director executiv.

UNIMEDIA amintește că la data de 22 aprilie 2019, președintele Federației Moldovenești de Fotbal, Pavel Cebanu, și-a dat demisia, după 22 de ani la șefia instituției.

„Am luat decizia de a pleca înaintea ultimului Congres, apoi am anunțat membrilor Comitetului Executiv că voi pleca în doi ani, când voi finaliza proiectele care le-am început. Federația are o poziție financiară și o infrastructură stabilă, deci pot pleca liniștit”, a declarat fostul președinte FMF, Pavel Cebanu, astăzi în cadrul evenimentului.

De menționat că Pavel Cebanu a fost ales președinte de onoare al FMF.

Următorul preşedinte al FMF se va afla în funcție până la 20 ianuarie 2021, când ar fi expirat mandatul actualului președinte demisionar.


Pub