Fotbalul american revine la Chișinău. Vezi unde și când va avea loc meciul

La 26 mai 2019, începând cu orele 10.00 va avea loc cea de a IV-a etapă a Romanian Arena Football League/ RAFL (Liga Română de Arena Fotbal), care este competiție de fotbal american 8x8. Campionatul este destinat echipelor în curs de dezvoltare, care acumulează experiența necesară, dar și își cresc loturile, pentru a trece la fotbalul american obișnuit 11x11. La ediția RAFL 2019 participă cinci echipe: Chișinău Sentinels, Bucharest Warriors, Bucharest Titans, Bucharest Rebels Rookies și Giurgiu Gladiators.

Foto: FOTBAL AMERICAN REVINE LA CHIȘINĂU

Etapa IV va fi găzduită de Chișinău Sentinels, unica echipa de fotbal american din Moldova. După trei etape din România, care au avut loc la București (7 aprilie și 11 mai) și Giurgiu (21 aprilie), Chișinău Sentinels se află în fruntea clasamentului cu toate șase meciuri câștigate și 18 puncte primite. La fel, Chișinău Sentinels demonstrează că au ofensiva și defensiva bine pusă – echipa a reușit să marcheze 167 de puncte și au primit doar 12 puncte.

Etapa din Chișinău este una extrem de importantă - suntem urmăriți de echipa Bucharest Rebels Rookies, care are cinci victorii din șase meciuri, suferind o singură înfrângere în meciul cu Chișinău Sentinels. Returul acelui meci se va juca la Chișinău și va determina, în principiu, liderul campionatului și clasamentul final înainte de playoffs.

Ordinea preliminară a meciurilor care se vor disputa la Chișinău :

10.00 Chișinău Sentinels vs. Bucharest Rebels

11.15 Bucharest Warriors vs. Giurgiu Gladiators

12.30 Bucharest Titans vs. Chișinău Sentinels

13.45 Bucharest Rebels vs. Bucharest Warriors

15.00 Giurgiu Gladiators vs. Bucharest Titans

Etapa IV se va desfășura la 26 mai, între orele 10.00-16.00 la Complexul Sprotiv „Zimbru” (stadionul cu gazonul artificial pe lângă stadionului mare Zimbru). Evenimentul e susținut de Ambasada SUA la Chișinău.

Mai multe informații despre eveniment și echipă: https://www.facebook.com/sentinels.md/


Pub