La Orheiland te așteaptă o aquazonă cu 10 tobogane și totul gratuit

Administrația OrheiLand a anunțat surprize impresionante și în acest an pentru vizitatorii celui mai mare parc de distracții din țară. Chiar dacă nu au fost deschise toate parantezele, se cunoaște deja că pe lângă multe alte noutăți aici va fi amenajată și o nouă aquazonă, cu cele mai moderne tobogane pentru toate vârstele și gusturile, inclusiv pentru iubitorii de senzații tari.

Foto: Orheiland

Astfel, la OrheiLand va fi instalată o nouă zonă acvatică pe lângă cele existente în prezent. Aceasta va fi dotată cu 10 tobogane, atât pentru maturi, cât și pentru copii. Vor fi instalate trei tobogane noi. Două dintre acestea vor fi de tip spirală pentru două persoane fiecare. Iar un tobogan de apă este prevăzut pentru iubitorii de senzații tari, cu un bazin de apă de 120 metri pătrați.

Este cunoscut deja că și plaja lacului, renumită pentru nisipul de calitate și curățenia sa, va fi extinsă, pentru a face față numărului sporit de vizitatori, dar și pentru a le asigura confortul.

Orheiland / Sursa:Orheiland
Orheiland / Sursa:Orheiland

Sezonul de vară va fi inaugurat de 1 iunie, la fel ca anul trecut, de Ziua copiilor, iar administrația promite un program de excepție cu o paradă a păpușilor gigante, tombole cu premii de valoare, concerte, dar și o discotecă specială. Sărbătoarea va culmina cu un program inedit - show-ul dronelor, care va oferi o priveliște unică ce va putea fi admirată de la mai mulți kilometri.

De asemenea, la OrheiLand va fi amenajat și un orășel al copiilor.

Totuși, atracția de bază a OrheiLand-ului anunțată pentru an este un roller coaster, care este fabricat în Italia, special pentru parcul de distracții din Orhei.

Mai mult, potrivit reprezentanților OrheiLand pe teritoriul parcului vor fi construite și mai multe cafenele, unde vizitatorii se vor putea delecta cu dulciuri, apă, înghețată și gustări.

Amintim că parcul de distracții ”OrheiLand”, cu o suprafață de 20 de mii de metri pătrați și a fost deschis în data de 1 iunie 2018.


// console.log('no ads situation')