Ghid de distracție la Marele Picnic cu trupa TAXI de la Mileștii Mici

Au mai rămas zile numărate până la cea mai incendiară petrecere în aer liber din această lună! Nu uitați să vă eliberați întreaga zi de 25 mai, pentru că nu puteți nicidecum rata MARELE PICNIC cu trupa TAXI din această sâmbătă! Vom spunem „Pa-pa!” Primăverii și vom întâmpină Vara la cea mai tare petrecere la iarbă verde! Iată ce ți-au pregătit organizatorii evenimentului pentru această petrecere:

Sangria nelimitată pe toată durata evenimentului

Vin, fructe și gheață – o combinație ideală pentru o băutură de vară. Sangria GRATUITĂ, nelimitat pe toată durata evenimentului – o rețetă ideală pentru o sărbătoare memorabilă la aer curat, alături de cei dragi.

Excursie într-o colecție de Guiness Book și Școala Vinului

Știai că prețul unui bilet la MARELE PICNIC cu trupa TAXI include și o excursie în cea mai mare colecție de vinuri din lume, menționată în Cartea Recordurilor Guiness, și o degustare a vinurilor „Mileștii Mici” ghidată de specialiști? Toți doritorii de a vedea ce se ascunde sub cel mai tare picnic la iarbă verde vor putea participa la o călătorie subterană! Aceasta va fi organizată în limbile română și rusă.

Concursuri pentru întreaga familie

La MARELE PICNIC cu trupa TAXI familia nu este doar celula societății, ci reprezintă o echipă care poate câștiga multe premii, participând la numeroasele concursuri și starturi vesele. Veți avea la dispoziție destul spațiu pentru a juca badminton, volei, frisbee și altele. (P.S. Nu uitați să le luați cu voi)

Concursuri gastronomice

Cei mai „mâncăcioși” oaspeți ai evenimentului vor putea participa la cele mai trăsnite concursuri gastronomice, unde viteza și mărimea stomacului vor fi apreciate cu premii, zâmbete și admirație din partea spectatorilor.

O ladă de spumant poate fi a ta!

Organizatorii au pregătit o ladă de vin spumant „Mileștii Mici” pentru echipa care va câștiga turneul la Wine Pong Gigantic, ce se va desfășura în zona de distracții pe toată durata evenimentului!

 Activități pentru copii

Cei mici vor fi o prioritate la eveniment! Pentru ei a fost pregătit un program bogat cu jocuri vesele și distracții în aer liber.

Aniversarea celor de la MUZ FM

 Marele Picnic cu trupa TAXI este locul potrivit pentru a serba o zi de naștere! Cei de la radio MUZ FM vor face exact asta! Ne promit că va fi distractiv, revigorant și cu multă muzică bună! Vizitează Zona MUZ FM pentru a le spune „La Mulți Ani!” și a primi plăcere de la surprizele pregătite de celebrați: Selfie Box, Concursuri și premii din partea MUZ FM, Concursul „Name that Song”, iar la final, un tort de sărbătoare absolut delicios!

Cum să ajungi la eveniment

Pe tot parcursul MARELUI PICNIC cu trupa TAXI, cei care doresc să participe la eveniment vor putea utiliza transportul special organizat, care va circula conform itinerarului: Restaurantul Garrison – CVC „Mileștii Mici” – restaurantul Garrison. Prețul călătoriei va fi de 5 lei într-o direcție, iar ruta va fi disponibilă începând cu ora 11:30. Adresa restaurantului – șoseaua Hîncești, 2.

Lucrurile pe care să le iei cu tine

Pentru a savura evenimentul la maxim, persoanele sunt îndemnate să ia cu ei un coș de picnic cu apă potabilă, șervețele, pălării sau șepci și ochelari de soare! În plus nu uita să incluzi o pătură și diverse jocuri active! Accesul cu propriile alimente sau grătare este interzis.

Concertul trupei TAXI

Marele Picnic va culmina cu un concert excepțional susținut de trupa TAXI. Vei fi nevoit

să-ți cuplezi centura de siguranţă şi să te aliniezi la startul unei curse de hituri –

„Jumătatea mea”, „Cele două cuvinte”, „Eşti iubibilă” şi multe alte piese celebre, pline de

umor şi ironie, marca Dan Teodorescu!

Cum să achiziționezi bilete la eveniment

Mai jos găsiți răspuns la întrebarea „de unde putem cumpăra bilete la Marele Picnic cu Trupa Taxi”. Până în ziua evenimentului acestea sunt 180 de lei, iar în ziua picnicului vor fi 200 de lei.

  1. Online prin intermediul platformelor md și Mticket.md
  2. Fizic la Magazinul de firmă Mileștii Mici (Chișinău, str. Mitropolit Bănulescu-Bodoni 45) sau la Vinoteca Wine.MD (Chișinău, str. Pușkin 15)
  3. În ziua evenimentului, direct la intrare.

Copiii până la 12 ani vor intra GRATUIT la eveniment, iar cei mai mari de 12 ani vor avea acces doar însoțiți de părinți și cu biletul de intrare.

Iar acum asigură-te că ai destulă memorie în telefon pentru niște poze beton și ia cu tine toți prietenii pentru a împărtăși cu ei emoțiile pozitive! Te așteptăm, începând cu ora 12:00, în cei 15000 m2 de lângă CVC ”Mileștii Mici”.

Particip la organizarea și asigurarea logisticii evenimentelor corporative și culturale de mai mult de 10 ani. La Moldova.org sunt responsabil de relațiile cu clienții comerciali, dar și de toate aspectele logistice și administrative ale redacției, astfel încât colegii și colegele să nu ducă lipsă de nimic în procesul de lucru.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.