Regina Marii Britanii își caută social media manager

PE SCURT

Cei care știu să creeze postări impecabile pe Instagram sau cunosc rețeta unui tweet perfect, au marea oportunitate de a face parte din echipa regală de comunicare, anunță CNN.

Locul de muncă pentru această poziție se află la palatul Buckingham.

PE LUNG

Curtea regală este în căutarea unui ofițer de comunicare digitală pentru a găsi „noi căi de a menține Regina în vizorul publicului mondial.” Această poziție va implica publicarea imaginilor și textelor despre vizitele de stat, administrarea platformelor digitale și scrierea articolelor despre activitatea familiei regale. Salariul va cuprinde aproximativ 30,000 lire sterline și va depinde de experienț candidatului.

Candidatul ales va avea parte de „un pachet exhaustiv de beneficii”, 33 de zile de concediu anual și prânzuri gratuite. Locul de muncă pentru această poziție se află la palatul Buckingham.

Regina nu este departe de social media – în luna martie curent ea a publicat prima sa postare pe Instagram, în timpul vizitei Muzeului de Știință din Londra. Postarea sa a fost publicată pe contul @TheRoyalFamily.

https://www.instagram.com/p/ButJtIMnBrV/

„Astăzi, în timpul vizitei la Muzeul Științei, am vrut să descopăr o scrisoare din Arhivele Regale, scrisă în 1843 către stră-stră-străbunelul meu, Prințului Albert”, a scris Majestatea Sa în postarea sa. Familia regală britanică are milioane de followeri pe conturile sale de Instagram, Facebook și Twitter.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.