Magazinul BrüderHaus la aniversarea de un an: Reduceri la toate produsele și tombolă

Magazin de Electrocasnice și Veselă, Unelte și Scule Electrice BrüderHaus își aniversează în această săptămână primul an de activitate, iar cu această ocazie cumpărătorii vor beneficia, până pe 31 mai, de reduceri de 15% la toată gama de produse.

BrüderHaus este reprezentantul oficial al brandului Zimmer Germany și wiSmark Germany , având cele mai atractive prețuri de pe piață la categoriile de produse pe care le comercializează.

Totodată, toți cumpărătorii care vor trece pragul magazinului și vor achiziționa cel puțin un produs până la 31 mai vor participa automat la o loterie aniversară. Câștigătorilor le va fi returnată întreaga sumă de pe bon. .

Magazinul are sediul pe strada Sarmizegetusa 1, în sectorul Botanica al capitalei. Doritorii de a achiziționa mai multe produse o pot face și online și pot opta pentru livrarea la domiciliu.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.