/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

După ce fosta șefă a DETS Buiucani a plecat din funcție cu scandal, în locul ei a venit președinta Organizației de femei a PD

missing
22 mai 2019, ora 18:05

După ce fosta șefă a Direcției Educație (DETS) Buiucani Veronica Solomițchi a plecat din funcție cu scandal, la conducerea instituției a venit Tatiana Golban, președinta Organizației Femeilor Democrate a sectorului Buiucani, scrie Moldovacurata.md.

Potrivit sursei citate, Tatiana Golban a fost numită în funcția de șefă interimară a direcției, zilele trecute, de către șeful adjunct al DETS, care spune că decizia nu are nici o legătură cu activitatea politică a acesteia.

Potrivit lui Valeriu Mîrza, directorul adjunct al Direcției Generale Educație, Tineret și Sport Chișinău, Tatiana Golban a fost numită în această funcție temporar, or, instituția este în litigiu cu fostul șef al DETS Buiucani, Ion Vrânceanu, care fost demis anterior, fiind vizat într-un dosar penal.

Tatiana Golban este profesoară de biologie și chimie și directoare adjunctă a Liceului ”Onisifor Ghibu” din Chișinău. Valeriu Mârza spune că aceasta este o soluție temporară, până la decizia Curții de Apel în litigiul de restabilire în funcție a lui Ion Vrânceanu. Ulterior se va organiza un concurs pentru această funcție, scrie sursa citată.

Tatiana Golban a fost și candidată la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, din partea Partidului Democrat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram