image
Sursa foto: Getty Images

Guardiola va deveni cel mai bine plătit antrenor din lume: Ce sumă astronomică i se pregăteşte managerului de la City

S-au terminat mai toate campionatele tari şi începe perioada transferurilor. Se sare cu oferte de milioane de euro atât pentru jucători cât şi pentru antrenori. Cu ceea ce i se propune, Guardiola ar deveni cel mai bine plătit antrenor din lume.

Manchester City a făcut tripla în Anglia în acest sezon, campionat, Cupa Angliei, Cupa Ligii şi chiar dacă s-a ratat şi în acest an Liga Campionilor, şefii de la City au în continuare încredere totală în spaniol, dar nu numai atât. Le e frică să nu-l piardă, pentru că deja s-a vorbit de posibile viitoare destinaţii şi, scrie presa engleză, i se pregăteşte un nou contract, astronomic.

115 de milioane de euro în cinci ar fi proprunerea astronomică de prelungire a contractului pentru Pep Guardiola. Aşadar, peste 20 de milioane pe an ar fi suma cu care ibericul ar urma să conducă detaşat în clasamentul celor mai bine plătiţi antrenori din lume.

Despre Juventus s-a vorbit că l-ar dori, după ce s-a anunţat plecarea lui Massimiliano Allegri. Guardiola a ţinut însă să nege plecarea în Italia.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: