image
Sursa foto: Getty Images

S-a încheiat telenovela Mbappe: Anunțul oficial făcut de PSG, după declarațiile controversate ale francezului

PSG a ţinut să pună capăt speculaţiilor referitoare la un posibil transfer al lui Kylian Mbappe la Real Madrid, anunţând că starul fotbalului francez va juca şi în sezonul viitor la gruparea de pe Parc des Princes.

Duminică seara, cu ocazia ceremoniei Trofeelor Asociaţiei fotbaliştilor profesionişti din Franţa (UNFP), Mbappe a afirmat că doreşte ca în sezonul viitor să îşi asume "mai multe responsabilităţi", "la PSG sau în altă parte, într-un nou proiect".

Pentru a opri "incendiul" provocat de declaraţiile starului său, clubul a dat publicităţii un comunicat în care precizează că PSG şi Kylian Mbappe "sunt uniţi de legături foarte puternice, de doi ani", iar "istoria comună va continua şi în sezonul viitor", în care clubul parizian va sărbători o jumătate de secol de existenţă.

Reacțiile nu au întârziat să apară, după afirmațiile tânărului fotbalist. Fostul atacant al naționalei Franței, Christophe Dugarry, campion mondial în 1998 și european în 2000, l-a pus la zis pe Kylian Mbappe.

Presa sportivă spaniolă a anunţat recent că preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, este dispusă să plătească până la 300 milioane euro pentru a-l aduce pe Kylian Mbappe în capitala Spaniei.

Jucătorul francez s-a mai aflat aproape de un transfer la Real Madrid şi în urmă cu doi ani, când era sub contract cu AS Monaco, dar a semnat în final cu PSG, care a plătit 180 milioane euro pentru a-şi asigura serviciile lui Mbappe, desemnat duminică cel mai bun jucător din Ligue 1 în acest sezon.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: