Olga Verbițchi: „E #COOL să accepți ajutorul părinților, a prietenilor și a specialiștilor!”

În cadrul campaniei „COOLtivăm Sănătatea” s-a implicat și îndrăgita interpretă Olga Verbițchi. Tânăra vorbește emoționant despre cum, la doar 15 ani, s-a învățat să facă față criticilor și să devină mult mai puternică. Olga s-a convins că e #COOL să accepți ajutorul părinților, a prietenilor și a specialiștilor.

Foto: COOLtivamSanatatea

„La început eu nu ascultam oamenii din jurul meu, chiar dacă îmi doreau binele. Eram foarte impulsivă, voiam să fac totul singură. Mi se părea că eu sunt cea mai importantă, că eu pot să fac totul, fără că să-mi spună cineva ceva și am înțeles că a fost o greșeală. Am pierdut mult timp din viața mea anume pentru oamenii care nu au meritat asta... Acum eu pot să ajut alți oameni. Acum eu pot să dau sfaturi altor oameni. Acum eu sunt matură și știu foarte bine ce vreau. Știu foarte bine care oameni merită să fie în viața mea și care nu”, spune Olga Verbițchi.

Tânăra interpretă vine cu un sfat și pentru alți adolescenți care se confruntă cu astfel de probleme: „Ascultați, în primul rând, părinții, prietenii în care sunteți siguri că niciodată n-o să vă trădeze, care nu v-au trădat niciodată într-un timp foarte lung. Și ascultați-vă pe voi înșivă pentru că cu timpul vă maturizați și singuri știți răspunsul la orice întrebări.”

E #COOL să accepți ajutorul părinților, a prietenilor și a specialiștilor!

Dacă ești supus criticilor constant și nu știi cum să reacționezi, vino la cel mai apropiat Centru de Sănătate Prietenos Tinerilor din rețeaua Youth Klinic Moldova! Împreună Cooltivăm sănătatea!

#COOLtivamSanatatea este o campanie sustinuta de Swiss Cooperation in Moldova in parteneriat cu UNICEF Moldova, Ministerul Sanatatii, Muncii și Protectiei Sociale al Republicii Moldova și Centrul Neovita.

Youth Klinic Moldova este o rețea națională de Centre de Sănătate Prietenoase Tinerilor, care oferă servicii medicale și psiho-sociale, gratuite și confidențiale, pentru adolescenți și tineri până în 24 de ani la: ginecolog, urolog-androlog, dermatovenerolog, testare voluntară HIV, psiholog, asistent social.

Olga Verbițchi / Sursa:COOLtivamSanatatea
COOLtivamSanatatea / Sursa:COOLtivamSanatatea


Pub