(doc) Deputații ACUM, verificați de FISC. Deputatul PD, Sergiu Sîrbu, solicită autorităților din Germania informații despre veniturile lui Andrei Năstase

Deputatul democrat, Sergiu Sîrbu, solicită Serviciului Fiscal de Stat (FISC) informații cu privire la impozitul pe venit, impozitul pentru fondul social și fondul de asigurări medicale obligatorii, achitate în bugetul public național pentru o perioadă de acum 10 ani, inclusiv dezgregat pentru fiecare an în parte, pentru cei 26 de deputați ai Blocului ACUM.

Foto: UNIMEDIA

„Cu cât au contribuit deputații ACUM la prosperarea și dezvoltarea țării? Câte taxe și impozite au plătit ei statului, în ultimii 10 ani? Cred că societatea trebuie să cunoască”, a scris democratul Sergiu Sîrbu pe pagina sa de facebook.

doc / Sursa:Sergiu Sîrbu/facebook
doc / Sursa:Sergiu Sîrbu/facebook

De asemenea, deputatul democrat a cerut autorităților de control fiscal din Germania informații cu privire la averea liderului Platformei DA, Andrei Năstase, suspectându-l de „posibile acțiuni de evaziune fiscală, nedeclararea bunurilor și/sau acțiuni transfrontaliere de spălare de bani”.

„Exact cum trebuie să cunoască și cât de legal a obținut veniturile sale cetățeanul Năstase Andrei în Germania”, mai adaugă Sergiu Sîrbu.

doc / Sursa:Sergiu Sîrbu/facebook
doc / Sursa:Sergiu Sîrbu/facebook


Pub