(video) OrheiLand își deschide ușile pe 1 iunie. Organizatorii au pregătit mai multe surprize pentru vizitatori

Cel mai mare parc de distracții din Republica Moldova își redeschide larg porțile pentru vizitatori – de la mic la mare, dar, inaugurarea sezonului de vară va fi dedicată în mod special copiilor, mai ales că va avea loc la 1 iunie, când este marcată Ziua Mondială a acestora. Organizatorii promit un program de excepție și surprize nenumărate pentru toți vizitatorii pe parcursul sezonului estival.

Foto: OrheiLand îți deschide ușile pe 1 iunie cu un program de excepție

Deschiderea oficială a OrheiLand, sezonul de vară 2019, va începe la ora 11.00, sâmbătă, 1 iunie, cu o paradă a păpușilor gigante. Va fi o evoluție de excepție, cu coreografie profesionistă, care va provoca emoții nemărginite atât copiilor cât și maturilor.

De asemenea, eroii îndrăgiți din desene animate au pregătit pentru copii și oaspeții un adevărat show-paradă și un flash-mob dansant. Organizatorii dau asigurări că va fi un spectacol unic.

Programul sărbătorii mai include și „bloggers time” în care cei mai cunoscuți bloggeri își vor împărtăși emoțiile și experiența. Pentru copii au fost pregătite și tombole cu premii de valoare, concerte, dar și o discotecă specială.

O adevărată orchestră simfonică va evolua pe scena OrheiLand, muzică vie, melodii moderne în interpretarea a 18 instrumente clasice și, în premieră în Republica Moldova, un robot dirijor, dar și un impresionant show de lumini. De asemenea, pe scena OrheiLand vor evolua reprezentanții Republicii Moldova la Eurovision din ultimii ani – Doredos, Ana Odobescu și SunStroke Project.

OrheiLand îți deschide ușile pe 1 iunie cu un program de excepție / Sursa:OrheiLand îți deschide ușile pe 1 iunie cu un program de excepție

„Vă așteaptă o lume magică cu lumini de poveste, unde florile prind viață în întuneric și se rotesc într-un dans fascinant, unde personajele vesele sunt bucuroase să-și întâmpine oaspeții, unde milioane de cristale reflectă lumina sărbătorii noastre”, promit organizatorii.

Sărbătoarea va culmina cu un program inedit – show-ul dronelor, care va oferi o priveliște unică. Aproximativ o sută de drone vor forma diferite figuri și vor crea efectul unui foc de artificii care va putea fi observat de la mai mulți kilometri.


Pub