Biletele pentru vagoanele de clasa întâi și doi cu trenul Chișinău – Odessa se majorează din 24 mai

PE SCURT

Biletele de călătorie pentru vagoanele de clasa întâi și doi cu trenul Chișinău-Odessa se majorează din 24 mai. Scumpirea vine ca urmare a majorării prețurilor la carburanți și a fluctuațiilor cursului valutar.

Totodată, Calea Ferată din Moldova a decis să menţină neschimbat coeficientul de indexare pentru vagonul de clasa III.

PE LUNG

Întreprinderea a precizat că, la solicitarea călătorilor, se va dubla numărul de locuri de clasa I şi II cu vagoane suplimentare pe toată durata sezonului estival.

Astfel, preţul unei călătorii va constitui:

clasa I – 195 lei

clasa II – 180 lei

clasa III – 150 lei

Trenul nr.642/641 Chișinău-Odessa pornește din stația Chișinău la ora 07:05 și ajunge la destinație la ora 10:45.

La întoarcere, trenul pornește din Odessa la ora 18.45 și ajunge la Chișinău la ora 22.20.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.