Nemulțumirile la grădinițe se ţin lanț
Social 21 mai 2019, 23:08 | 1056

Numărul locuitorilor din Strășeni, nemulțumiții de meniul acceptat de autorități pentru grădinițele din oraș, este în continuă creștere. Părinții copiilor spun că aceștia vin acasă flămânzi și acuză dureri. După adunări ale părinților la grădinițele nr. 4 și nr. 5, a urmat alta la grădinița nr. 3. Prezenți la întrunirie, responsabilii din sănătate publică afirmă că oamenii nu ar trebui să aibă dubii în privința calității produselor.

Părinții copiilor spun că problemele au început chiar din primele zile de implementare a unui noului model de alimentație, adică de la 1 aprilie.

O altă mamă la fel este deranjată de calitatea alimentelor, dar și de compatibilitatea lor.

Femeia a declarat că, din cauza acestui meniu, copilul ei vine, în mai fiecare seară, flămând. Un răspuns a venit de la directorul Agenţiei pentru Sănătate Publică, Iurie Pânzaru.

S-a văzut nevoit să dea o explicație și preşedintele raionului Străşeni, Mihail Popa.

Unii părinți consideră că pe masa copiilor se pune prea puțină mâncare și trag o singură concluzie: se fură.

Părinții au cerut autorităților să intervină de urgență, pentru a evita alte discuții în contradictoriu. Amintim că, la Strășeni, astfel de adunări au avut loc, inițial, la grădinițele nr. 4 și nr. 5, unde părinții s-au declarat nemulțumiți de noua programă de alimentație, care potrivit lor ar fi una dubioasă.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie