image
Sursa foto: kanald.ro

Racii ar trebui să judece la rece înainte să facă gesturi riscante: Ce ne prevestesc astrele la început de săptămână

Racii ar trebui să judece la rece înainte să facă gesturi riscante iar berbecii vor avea parte de o zi specială. Ce ne prezic astrele pentru acest început de săptămână.

– Berbec:

Este o zi specială, în care se cere foarte mult de la tine, mai ales la serviciu, dar și în familie. Este necesar să fii corect și sincer cu tine și cu cei din jur.

– Taur:

Ar fi bine să fii cu adevărat răbdător și bun cu cei din jur, ca să poți duce la îndeplinire ceea ce ai nevoie urgentă să rezolvi și nu poți de unul singur.

– Gemeni:

Poți percepe unele dintre situațiile acestei zile ca pe restricții pe care ți le impune cineva anume, dar nu este deloc așa. Ai ajuns aici din cauza unor decizii eronate.

– Rac:

Este esențial să fii matur și responsabil, în special în relația cu partenerul de cuplu. Ar trebui să judeci la rece și apoi să vorbești sau să faci gesturi riscante.

– Leu:

Este un moment esențial, în care vei avea ocazia să culegi roadele unor eforturi la serviciu sau în legătură cu recuperarea stării de sănătate.

– Fecioară:

Ai putea fi exclus dintr-un grup, dar dacă grupul nu îți făcea cinste, nu ai pierdut nimic, chiar s-ar putea spune că vei fi ferit de viitoare neplăceri.

– Balanță:

Se ajunge la un punct culminant într-un conflict în familie și ar fi bine să fii tu cel care mediază, nu cel care pune paie pe foc, fără judecată.

– Scorpion:

Este posibil să apară cineva care să îți închidă ție gura, cu o replică inspirată, în așa fel încât să uiți de intențiile tale de până atunci.

– Săgetător:

Este important să fii cumpătat în tot ce faci astăzi, de la cheltuieli la respectul față de propria persoană sau la valoarea pe care ți-o atribui.

– Capricorn:

Se poate spune că ești la o intersecție de drumuri dintre cele care apar destul de rar într-o viață de om. O alegere bazată pe moralitate te va feri de multe probleme.

– Vărsător:

E drept că nu poți controla multe dintre situațiile pe care le trăiești, dar nici nu e nevoie. O eroare ar fi să crezi că manevrele secrete sunt o alegere bună.

– Pești:

Te vezi pus în situația de a te proteja de un apropiat care nu vrea sau nu știe să fie corect. Dacă celălalt nu e conștient de ce face, ai putea să îi explici, dacă vrea să te asculte.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: