image
Sursa foto: Getty Images

PSG tremură: Declarația făcută de Kylian Mbappe după ce a fost declarat jucătorul anului, în Ligue 1

Kylian Mbappe a fost desemnat jucătorul anului în Ligue 1 și a oferit o declarație care îi face să tremure pe fanii campioanei PSG. Acesta a lăsat să se înțeleagă că nu exclude despărțirea de trupa de pe Parc des Princes.

"Simt că poate este timpul pentru o responsabilitate mai mare. Sper că va fi alături de PSG, ceea ce mi-ar face plăcere, sau poate în altă parte, unde e un proiect nou. Oricum, vreau să vă mulțumesc!", a spus Mbappe, în cadrul evenimentului în care a primit trofeul.

Evident că discursul atacantului nu a trecut neobservat, iar ziariștii au vrut să afle care a fost, de fapt, mesajul campionului mondial.

"Am spus ce aveam de zis. Când ești prezent la un eveniment atât de important, poți transmite mesaje. Cred ca am transmis mesajul meu. Dacă aș spune mai mult, aș merge prea departe", a comentat vârful de 20 de ani, cotat la 200 de milioane de euro.

Real Madrid este gata să dea lovitura secolului! Gruparea de pe Bernabeu vrea să redevină "galactică", iar primul nume pe listă este Kylian Mbappe. Suma este una colosală - 280 de milioane de euro, cu aproape 60 de milioane peste recordul anterior, aducerea lui Neymar de la Barcelona la PSG (222).

Mbappe luptă în acest moment pentru Gheata de Aur. Francezul se află pe poziția secundă și are nevoie să marcheze cinci goluri în ultimul meci, cu Reims, pentru a-l depăși pe Lionel Messi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: