image
Sursa foto: Getty Images

Nebunie, după plecarea lui Allegri de la Juventus: Ce mutări spectaculoase anunță spaniolii

Massimiliano Allegri nu va mai fi antrenorul lui Juventus în viitorul sezon. Plecarea italianului de la campioana Italiei ar putea fi urmată de o avalanșă de schimbări în lumea fotbalului internațional, un carambol din lumea biliardului.

Locul lui Massimiliano Allegri ar urma să fie luat de Maurizio Sarri, dar, conform sport.es, și Didier Deschamps, actualul selecționer al Franței, este pe listă. Francezul a îmbrăcat tricoul juventinilor în perioada 1994-1999.

Didier Deschamps ar lăsa locul pe banca tehnică a actualei campioane mondiale de Zinedine Zidane, care este intens curtat de federația franceză. Fostul internațional din Hexagon ar fi dispus să părăsească Realul din Madrid, mai ales că aici ar fi nevoit să reconstruiască echipa galacticilor.

Real Madrid, în cazul în care Zinedine Zidane ar pleca de la Los Blancos, ar trebui să se orienteze spre două nume: Jose Mourinho, care este liber de contract după despărțirea de Manchester United, sau Massimiliano Allegri, prospătul demis de Juventus.

Este un scenariu complex al spaniolilor, care ar trebui să se lase cu multe demisii.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: