image
Sursa foto: Getty Images

Max Allegri, către un club uriaş: Anunţul zilei în Italia

Max Allegri s-a despărţit de Juventus, după cinci sezoane, însă tehnicianul toscan nu va rămâne mult timp fără slujbă. Deja se speculează în privinţa viitoarei destinaţii, iar potrivit presei din Italia în acest moment există o favorită certă pentru semnătura antrenorului de 51 de ani.

Jurnalistul Bruno Longhi a dezvăluit pe Twitter că Allegri va călca pe urmele unui alt tehnician italian, Giovanni Trapattoni, şi o va pregăti din sezonul viitor pe Bayern Munchen. Bavarezii tocmai au luat al şaptelea titlu consecutiv şi au şansa de a face eventul, pentru că pe 25 mai este programată finala Cupei Germaniei.

Cu toate acestea, Nico Kovac nu a convins pe toată lumea din conducerea campioanei Bundesligii, iar viitorul său rămâne incert. Mai ales că antrenorul croat a dezamăgit în UEFA Champions League, competiţie pe care Bayern a părăsit-o în optimile de finală, după o dublă cu Liverpool.

Oficialii bavarezi consideră că Allegri poate fi omul care să o readucă pe Bayern în fruntea Europei, cele două finale ale Ligii Campionilor jucate cu Juventus fiind argumente solide în favoarea livornezilor.

Şi preşedintele lui Napoli, Aurelio De Laurentiis, îl vede pe Max Allegri la Bayern. Însă nu e singurul club important al Europei la care tehnicianul ar putea avea succes.

"Cred că va merge la Bayern Munchen sau la PSG. Dar Bayern ar fi clubul corect pentru unul ca el. Probabil ar reuşi să câştige mult dorita Ligă a Campionilor", a spus De Laurentiis.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: