„Ilan, suntem cu tine!”: Protest la Curtea de Apel Cahul, în timpul examinării dosarul Șor

Câteva sute de susținători și simpatizanți ai președintelui Partidului ȘOR, deputatul Ilan Șor s-au adunat luni, 20 mai, în fața sediului Curți de Apel Cahul, pentru a cere justiție corectă și pedepsirea adevăraților vinovați ai jafului bancar. Manifestația a avut loc în contextul unei noi ședințe de judecată pe marginea dosarului lui Ilan Șor.

Foto: UNIMEDIA

Ilan Șor a fost întâmpinat de manifestanții care au venit să-l susțină, iar mai mulți dintre ei au ținut neapărat să-l cuprindă, sau cel puțin să se salute cu tânărul politician. „Este un om cu literă mare”, a exclamat o doamnă.

Ilan Șor le-a mulțumit susținătorilor săi și i-a asigurat că va dovedi adevărul în instanță. „Mulțumesc mult că ați venit să mă susțineți. Întotdeauna simt susținerea voastră și anume aceasta îmi dă puteri să lupt, să merg înainte și să facem lucruri bune împreună. Sunt sigur că vom învinge și le vom demonstra tuturor adevărul. Vă promit! Mulțumesc!”m a declarat Ilan Șor.

Manifestanții au scandat „Ilan, suntem cu tine!”, „victoria este a noastră!” și au afișat și pancarte cu mesaje de susținere pentru Ilan Șor și în care cereau o justiție corectă. „Ilan Șor pentru popor, poporul pentru Ilan Șor”, „Jos mâinile de pe Ilan Șor”.

Deși dosarul Șor se află de un an pe masa magistraților de la Curtea de Apel Cahul, majoritatea ședințelor de judecată din acest dosar au fost amânate după ce avocații primarului de Orhei au solicitat efectuarea unei expertize financiar-contabile, scrie ZdG.

În februarie 2018, a fost luată decizia ca dosarul primarului din Orhei să fie mutat la Curtea de Apel Cahul, după ce patru judecători de la Curtea de Apel Chișinău au depus cereri de autorecuzare.


Pub