(stop cadru) Cum i-a salutat Vladimir Zelensky, în drum spre Rada Supremă, pe foștii colegi de la „Kvartal 95”

Al șaselea președinte al Ucrainei, Vladimir Zelensky, în drum spre Rada Supremă s-a salutat cu sute de cetățenii veniți să urmărească învestirea acestuia, iar între mulțime era prezent și fostul coleg de la „Kvartal 95”, Evghenii Koshevoy, care, printr-un salt, l-a sărutat pe frunte.

Foto: inforesist.org

Către Parlament, Zelensky se saluta cu cei veniți la eveniment și făcea cu aceștia selfie. Între mulțime au fost prezenți prietenii și colegii acestuia de la „Kvartal 95”, printre care Mika Fatalov, Yevgeny Koshevoy și Yuri Tkach.

Zelensky a dat mâna cu aceștia, l-a sărutat pe obraz pe Fatalov, iar pe Evghenii Koshevoy, președintele, printr-un salt, l-a sărutat pe frunte, fapt ce a stârnit un moment hazliu pentru internauți.

UNIMEDIA amintește că Vladimir Zelensky a fost învestit astăzi, 20 mai, în funcția de președinte al Ucrainei. Acesta a ținut un discurs în care a declarat că va dizolva Parlamentul țării și își dorește organizarea alegerilor anticipate.

Inițial se anunțase că prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip, va participa la inaugurare, însă, potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, Filip nu a putut participa din cauza unor probleme de sănătate.


Pub