Traian Băsescu, despre „tăcerea” PD-ului: „Plahotniuc s-ar putea să fie plecat la cumpărături după parlamentari”

A trecut aproape o lună și jumătate de la ultimul comentariu al Partidului Democrat privind negocierile politice din ultima perioadă. În acest sens, ex-președintele României, Traian Băsescu, a ținut să facă glume pe seama „tăcerii” partidului, dar și a liderului acestuia, Vlad Plahotniuc.

Foto: UNIMEDIA

„Sunt detalii care mi-au scăpat și poate nu le pot analiza. Dacă îmi permiteți o glumă - Plahotniuc s-ar putea să fie plecat la cumpărături după partalmentari și să nu aibă timp să comunice. Nu m-ar mira ca, dacă se mai întinde mult indecizia, să apară maestrul Plahotniuc cu jumătate + 1 parlamentari”, a menționat Traian Băsescu în cadrul emisiunii „Politica” de la TV8.

Totodată, fostul președinte al României a ținut să accentueze faptul că partidele din Parlamentul de la Chișinău ar trebui să aleagă un Guvern și să nu mizeze pe anticipate.

Amintim că la data de 16 aprilie, PD a emis un comentariu privind negocierile politice din utlimele două luni. PD a scris că „bloc electoral ACUM își concentrează mesajele și acțiunile doar pe disperarea de a obține funcții și de a prelua controlul asupra mai multor instituții ale statului, ignorând total agenda de priorități a cetățenilor și nevoile lor imediate”.


Pub