Mai multe autoturisme din Chișinău cuprinse de flăcări. 13 mașini au fost afectate

PE SCURT

Pompierii au intervenit în noaptea de sâmbătă spre duminică de două ori pentru a stinge mai multe autoturisme cuprinse de flăcări. În total, au fost afectate 13 autoturisme. Într-un caz, focul a distrus complet o mașină de marcă „Renault Kadjar”, iar în altul un „Mercedes-Benz” a ars în proporție de 80 %.

IGSU a precizat că primul caz a fost înregistrat la ora 01:40 în curtea unui bloc de locuit de pe strada Hâncești 142/2 din Chișinău. La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri care, ajunși la fața locului, au stabilit că un automobil de model „Mercedes-Benz” a fost cuprins de flăcări în timp ce staționa.

PE LUNG

Angajații IGSU au reușit să localizeze incendiul în cel mai scurt timp, dar focul a distrus circa 80% din automobil, afectând parțial alte cinci autovehicule parcate în apropiere.

Totodată, pompierii au fost solicitați pentru a interveni într-un incendiu similar ce s-a produs în interiorul parcării subterane a unui bloc de locuit de pe adresa Alecu Russo 61/6. Apelul la serviciul 112 a fost recepționat la ora 02:49.

La fața locului au fost îndreptate două echipaje de intervenție.

Conform datelor IGSU, patru mașini cuprinse de flăcări în timpul staționării au afectat alte trei autovehicule parcate în apropiere.

Pompierii au localizat arderea către ora 03:33. În urma incendiului focul a distrus complet o mașină de marcă „Renault Kadjar”, iar alte 6 autoturisme au fost afectate parțial.

În urma incendiilor nimeni nu a avut de suferit. Toate circumstanțele și cauzele urmează a fi stabilite de specialiști.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.