Poți obține ajutorul unui psihoterapeut dacă ai fost afectat de finalul Game of Thrones

Pe Scurt

În Statele Unite ale Americii a apărut un serviciu de acordare a asistenței psihologice pentru cei care au fost afectați de finalul serialului „Game of Thrones”.

Pe Lung

„Cei mai mulți dintre oameni mai degrabă vor refuza adevărul crud decât îl vor înfrunta”, i-a spus Tirion Lannister lui John Snow.

La sfârșitul serialului, fanii săi s-au confruntat cu cel mai crud adevăr și s-au pomenit în grupul de risc. Mulți dintre oameni se simt frustrați (unii chiar au gânduri suicidale), alții au nevoie să li se explice ce s-a întâmplat, de fapt, în ultimul sezon.

Din fericire, fanii „Game of Thrones” (GoT) care într-un fel sau altul au ajuns în pragul depresiei, pot fi consultați  de un psiholog. Vă puteți adresa specialistului pe pagina bark.com, unde vă veți împărtăși gândurile despre serial și veți primi sfaturi cum să trăiți mai departe, cum să scăpați de frustrări și cum să evitați accesele de isterie.

Toți consultanții au privit GoT și vor putea susține un dialog adecvat despre întorsăturile de subiect pentru a ajuta clienții să scape de sentimentele negative, provocate de acest serial. Aceste sentimente pot fi destul de variate, de la mânie și nedumerire până la tristețe și chiar suferință.

Pentru cei care au decis să discute cu psihologul despre trăirile sale vis-a-vis de „Game of Thrones” sunt accesibile două pachete de servicii: o discuție de 30 minute pentru 25 de dolari sau o discuție de 60 de minute pentru 50 de dolari.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.