10:59:33 28.03.2024
Stiri

O nouă FUNCȚIE pentru demisionarul Pavel Ciobanu. Oferta primită de la președintele UEFA

Sport 20.05.2019 11:00 Vizualizări3400 Autor: Ziarul National
O nouă FUNCȚIE pentru demisionarul Pavel Ciobanu. Oferta primită de la președintele UEFA fmf.md


Președintele demisionar al Federației Moldovenești de Fotbal (FMF), Pavel Ciobanu, nu va rămâne departe de sportul căruia i-a dedicat peste 50 de ani. Acesta a primit o ofertă tentantă din partea președintelui UEFA, Aleksander Čeferin.

Șeful forului fotbalistic european a menționat că lui Pavel Ciobanu îi vor fi încredințate activități în domeniul tehnic cu țările din estul Europei. De asemenea, Pavel Cebanu va continua să-și exercite și funcția de vicepreședinte al Comitetului de Fotbal al UEFA.

Citește și: Președintele FMF, Pavel Ciobanu, DEMISIONEAZĂ: „Nu este o decizie SPONTANĂ, dar una pe care am luat-o cu mai mult timp în urmă”

Citește și: DOC // Președintele demisionar al FMF, Pavel Ciobanu, inundat cu MESAJE DE MULȚUMIRE. Ce i-a scris președintele FIFA, Infantino, și cel al UEFA, Čeferin

Amintim că Pavel Ciobanu a anunțat că demisionează la 22 aprilie curent, deși mai avea doi ani de mandat. Acesta a condus FMF, fără întrerupere, din anul 1997.

La 22 mai va avea loc Congresul Extraordinar al FMF, în cadrul căruia va fi aleasă noua conducerea a forului moldovenesc de fotbal. În cursa pentru șefia FMF s-a înscris un singur candidat, Leonid Oleinicenco. Actual director executiv al FMF a fost înregistrat oficial în cursa pentru funcţia de preşedinte în conformitate cu toate prevederile stipulate în statut. Pentru a câştiga alegerile Oleinicenco are nevoie de 61 de voturi din partea delegaţilor.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md