01:45:13 29.03.2024
Stiri

Eurovision 2019. Gestul controversat cu care Madonna i-a înfuriat pe organizatorii israelieni, în finala show-ului

Monden 20.05.2019 13:01 Vizualizări1631 Autor: Ziarul National
Eurovision 2019. Gestul controversat cu care Madonna i-a înfuriat pe organizatorii israelieni, în finala show-ului


Concertul susținut de Madonna în finala Eurovision 2019 din Tel Aviv a stârnit reacții aprinse, după ce artista a inclus în show-ul său doi dansatori purtând steagurile Israelului și al Palestinei, scrie BBC News.

Madonna a urcat pe scenă îmbrăcată cu o capă de culoare neagră și un plasture pe ochi și a interpretat melodia „Like a Prayer” și noul ei single, „Future”. Deși a fost somată de activiști să nu participe la finala Eurovision 2019, Madonna a ignorat apelurile și a urcat pe scena de la Tel Aviv.

Însă acum organizatorii concursului spun că includerea în show-ul Madonnei a celor două steaguri israelian și palestinian nu au fost aprobate în avans și nu fuseseră incluse la repetiții, scrie digi24.ro.

„În timpul transmisiunii live, doi dintre dansatorii Madonnei au afișat pentru o scurtă perioadă de timp steagurile Israelului și Palestinei pe spatele costumației lor. Aceste elemente nu au făcut parte din repetiția care a fost aprobată. Eurovisionul este un eveniment non-politic, iar Madonna a fost informată asupra acestui lucru”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Dacă prestația cântăreței pe scenă a fost catalogată de mulți drept un dezastru, Madonna a primit în schimb laude pentru decizia sa de a se folosi de o platformă cu expunere largă pentru a face o declarație politică.

„Deși prestația a fost slabă, Madonna a reușit să încalce principiile Eurovisionului prin introducerea steagurilor pe spatele celor doi dansatori. Ce risipă de bani a fost Eurovision 2019”, a scris jurnalistul Luke Baker.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md