Deputatul Radu Marian cere explicații de la Procuratură privind motivele pentru eliberarea din arest a celor doi suspecți în cazul Bejenari

Deputatul Radu Marian a depus un demers la Procuratură prin care solicită explicații privind motivele care stau la baza eliberării din arest a celor doi suspecți în cazul decesului lui Serghei Bejenari.

Foto: UNIMEDIA

„Mai grav decât să omori în bătaie pe cineva este să-i lași în libertate pe vinovați! Anume asta a făcut ieri justiția capturată a Republicii Moldova, eliberându-i din arest la domiciliu pe cei doi inculpați, luptători de K1 din anturajul lui Țuțu.

Poți să dai palmă unui deputat PD și să riști 5 ani de închisoare, și poți să bați până la moarte un tânăr și să stai la libertate, dacă știi pe cine trebuie! Iată cam asta este logica justiției din Republica Moldova.

Astăzi, PAS Youth și Tinerii DA au organizat un flash-mob pentru comemorarea morții lui Serghei Bejenari, iar noi am depus un demers la procuratură prin care solicităm explicații privind motivele care stau la baza eliberării din arest ale celor doi inculpați!”, a scris deputatul Radu Marian.

Ieri, cei doi luptători K-1, Aurel Ignat și Mihai Pârgaru, au fost eliberați din arest la domiciliu. Instanța a respins solicitarea procurorului pe caz de a-i pune pe cei doi sub control judiciar, cu aplicarea interdicției de a părăsi localitatea.

Bătaia de la Discoteca Edgo a avut loc în noaptea de 18 spre 19 mai 2018. În urma altercației, au fost transportați la Spitalul de Urgență Aurel Ignat, cu o plagă la cap, și Sergiu Bejenari, care a decedat peste șaze zile din cauza loviturilor.

Radu Marian / Sursa:Facebook


Pub