(foto) Premieră: Opel Movano facelift. Lista noutăţilor pe care le aduce

Opel are acum cea mai tânără flotă de autovehicule comerciale ușoare de pe piață, ce include modelele Vivaro Van, Combo Cargo, şi mai noul Movano facelift!

Microbuzul a devenit mai modern și mai ușor de utilizat ca niciodată. Noul design al părții frontale indică în mod clar apartenența modelului Movano la gama de autovehicule Opel. Numeroasele sisteme și tehnologii de asistență sporesc nivelul de siguranță și confortul în timpul lucrului.

Foto: autoblog.md

Noul Movano facelift va putea fi clar identificat prin fața sa. Partea frontală a vehiculului dispune acum de o grilă uşor mai mare şi cu un design nou, profund poziționată, cu logoul mărcii plasat vizibil la mijlocul său. Nişte aripi caracteristice pleacă dinspre acesta şi se conectează vizual cu luminile de zi LED integrate în farurile actualizate.

La interior, postul de lucru îmbunătățit are aspectul unui spațiu de lucru modern. Noul Movano facelift oferă 22 de spații de depozitare opționale care au un volum total suplimentar de 104 litri. Mai sunt disponibile acum compartimente amplasate ergonomic, cu și fără capace, inclusiv buzunare pe uși. Citeşte lista completă de noutăţi, pe AutoBlog.MD


Pub