/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Cum reacționează Renato Usatîi la faptul că ar fi dat în căutare de autoritățile ruse

missing
18 mai 2019, ora 15:18

Liderul Partidului Nostru și fostul primar de Bălți, Renato Usatîi, a reacționat la informațiile apărute în presa din Republica Moldova despre faptul că ar fi dat în căutare de către autoritățile ruse. Într-o postare pe o rețea de socializare, politicianul promite că despre acest subiect va discuta luni, în mediul online.

„Elita politică moldovenească a făcut totul pentru a mă distruge. Unele personaje din Rusia au încercat să mă facă consecvent și ascultător. Mass-media moldovenească scrie că eu sunt în căutare federală în Rusia. Vom trâi până luni și vom discuta online”, este mesajul liderului PN.

Amintim că newsmaker.md a publicat un document din care reiese că Renato Usatîi ar fi dat în căutare în Federația Rusă. Sursa citată scrie că aceasta este o confirmare din baza de date online a Ministerului Afacerilor Interne al Rusiei.

Usatîi ar fi fost dat în căutare în legătură cu un caz penal, dar nu este specificat despre ce anume e vorba; se spune doar că el ar fi fost cercetat în conformitate cu un articol din Codul penal al Federației Ruse.

Dmitrii Ciubașenco, vicepreședinte demisionar al Partidului Nostru (PN), spune că a aflat despre faptul că liderul formațiunii Renato Usatîi este dat în căutare de autoritățile ruse ieri, când știrea a apărut în presă. Mai mult, acesta a declarat că, dacă știa despre acest lucru mai înainte, probabil că nu scria cererea de demisie din funcția de vicepreședinte al PN.

Renato Usatîi ar fi fost dat în căutare de autoritățile ruse

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram