image
Sursa foto: captură video

VIDEO: A apărut o nouă filmare cu momentul în care avionul din Moscova se transformă într-o minge de foc, la aterizare

Au apărut noi imagini cu aterizarea de urgență a avionului Aeroflot care a luat foc când a atins pista, pe aeroportul Sheremetievo, din Moscova, incident aviatic în care și-au pierdut viața 41 de oameni.

Anchetatorii încă investighează circumstanțele în care avionul s-a transformat într-o minge de foc la aterizare, după ce ar fi fost lovit de un fulger în zbor, iar piloții au cerut permisiunea de a reveni pe aeroport, scrie Digi24.

Dmitri Kharinin, unul dintre pasagerii care au supraviețuit, a povestit că avionul a fost lovit de un fulger și că întreaga cabină a fost zguduită: „A fost foarte puternic, s-a auzit în toată cabina”, spune el, recunoscând însă că nu a văzut efectiv fulgerul care ar fi lovit aeronava.

Piloții avionului Aeroflot au pierdut contactul cu turnul de control, așa că au decis să aterizeze fără a mai survola orașul pentru a scăpa de combustibil. Rezervorul aeronavei era plin, iar una dintre teoriile anchetatorilor este că acesta ar fi motivul pentru care avionul a izbucnit în flăcări la contactul cu solul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: