Sparkling Party a pregătit pocalele și a pus la rece vinul spumant! Nu poţi rata cea mai efervescentă şi rafinată petrecere a anului de la Cricova

Dacă șampania ne duce , imediat, cu gîndul în Franța, atunci cînd vorbim de cel mai bun vin spumant, cu siguranță facem trimitere la Combinatul de Vinuri Cricova. Și deoarece această băutură a fost mereu asociată cu sărbătoare, bucurii, momente unice, era musai să aibă o proprie petrecere.

Foto: Cricova

Așadar, vă prezentăm cel mai efervescent eveniment al anului- Sparkling Party. Ajuns la cea de-a doua ediție, mai matur și mai experimentat, ţi-a pregătit un program exploziv, plin de strălucire şi distracţie. Să o luăm pe rînd:

Excursie în renumitele beciuri Cricova- dacă nu ai reuşit să vizitezi acest oraş unic subteran, acum ai posibilitatea! O plimbare cu electrocarul prin labirinturile hrubei este o modalitate interactivă de a descoperi poveşti fascinante despre lumea vinului.

5000 litri spumante marca Cricova, gata pentru degustare. Vinuri spumante albe, rose, brut sau demiseci, chiar şi fără alcool, aşteaptă să fie savurate de amatorii de băuturi fine şi perlante.

zone de divertisment – poţi alege un tatuaj cu henna, sa-ți încerci puterile la jocurile de masă, să te cufunzi în imensul univers într-un Planetariu sau să te relaxezi în lounge zone. În tot acest timp, copiii se pot distra în locurile special amenajate pentru ei.

Food zone, cu zeci de delicii culinare şi cocktailuri. Bucătarii complexului enogastronomic “Regatul Vinului” sunt gata să vă delecteze cu gustări fne, precum stridiile, frigărui de somon și creveți, aperitiv din struguri și cașcaval, care să se asorteze perfect cu spumantele savuroase.

Sparkling Party a pregătit pocalele și a pus la rece vinul spumant! / Sursa:Cricova

Un concert incendiar cu Randi, Vanotek şi Youth Orchestra. Cei mai tari artişti ai momentului, pe aceeaşi scenă, vor încinge atmosfera cu hituri celebre.

Deci, ce zici? Organizatorii au lustruit deja paharele, au pregătit covorul roşu şi au pus la rece vinul spumant. Nu poţi rata cea mai efervescentă şi rafinată petrecere a anului, Sparkling Party!

Biletele le poți procura online:

iTicket- https://iticket.md/event/sparkling-party

Mticket- https://mticket.md/ro/sparkling-party-by-cricova-309.html

Afisha - https://afisha.md/ro?eventId=5193

Sau la magazinele specializate “Cricova” (or.Chișinău, str.Sciusev 96; or.Cricova, str. P.Ungureanu 1; or.Cricova, str. Chișinăului 124).


Pub