Un student moldovean a fost găsit mort într-un apartament din capitala Franței

Un student de 23 de ani a fost găsit mort miercuri într-un cămin studențesc de pe arondismentul 13 din Paris. Tânărul, originar din Republica Moldova, avea o rană în regiunea capului provocată de un ciocan, informează Le Parisien care citează poliția locală.

Foto: LP/C.C.

Un apropiat al victimei a făcut legătura cu directorul clădirii, fiind îngrijorat din cauza că acesta nu dădea nicio veste. Ulterior, directorul a făcut rost de duplicatul cheilor și a deschis apartamentul, în care a găsit corpul neînsuflețit al victimei într-o baltă de sânge și cu o rană la cap, alături de care se afla un ciocan.

Directorul clădirii a solicitat îmediat o echipă de urgențe, iar corpul tânărului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru autopsie.

În același apartament anchetatorii au găsit carnetul de student al victimei și polița de asigurare, acte care au confirmat faptul că tânărul este moldovean de naționalitate și are dublă cetățenie.

O sursă dinanturajul poliției franceze a declarat pentru Le Parisien că tânărul basarabean nu avea antecedente penale.

Potrivit unui coleg, tânărul „a fost un tip drăguț, destul de timid”. El a locuit în acel apartament timp de doi ani, contra unei taxe de 480 € pe lună.


Pub