14:42:07 19.04.2024
Stiri

FOTO // Năstase are o COMUNICARE ACTIVĂ cu organele de drept din Rusia? DOVADA: Documentul apărut astăzi în spațiul public, altul decât cel pe care-l flutura într-o emisiune TV

Politică 17.05.2019 15:58 Vizualizări2505 Autor: Ziarul National
FOTO // Năstase are o COMUNICARE ACTIVĂ cu organele de drept din Rusia? DOVADA: Documentul apărut astăzi în spațiul public, altul decât cel pe care-l flutura într-o emisiune TV captură
Documentul arătat de Năstase pe 2 mai


Liderul Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, ar avea o comunicare activă cu organele de drept din Federația Rusă.

Documentul apărut astăzi în spațiul public, o invitație adresată lui Năstase din partea Ministerului Afacerilor de Interne din Rusia, prin care acesta este citat să se prezinte la Moscova pentru a depune mărturii într-un dosar penal care-l vizează pe Vlad Plahotniuc, nu este singura dovadă a acestei comunicări.

Documentul respectiv pare să fie altul decât cel arătat de Năstase pe 2 mai curent, în cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV.

Citește și: DECLARAȚIE // „După Blajini, liderul PPDA, Andrei Năstase, va face o escapadă la Moscova”

Năstase spunea la acea emisiune că autoritățile rusești i-au confirmat, prin scrisoare, faptul că Vlad Plahotniuc are dosare penale la Moscova, după ce dânsul a trimis în luna aprilie o solicitare în capitala Federației Ruse.

„Autoritățile rusești îmi confirmă că există dosare penale... Membrii grupării criminale, pe bază de falsuri și documente false, ar fi transferat bani în valută străină în conturile nerezidenților unei bănci (Moldindconbank) din Moldova și alte organizații străine sub pretextul vânzării monedei... vorbesc despre Vladimir Plahotniuc”, spunea atunci Năstase.

Totuși, documentul apărut astăzi în presă arată că acesta a fost întocmit și expediat lui Andrei Năstase pe 6 mai curent, ceea ce înseamnă că există cel puțin două scrisori de la organele de drept ale Federației Ruse pentru liderul PPDA.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md