/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO. FOTO/ Cum arată prima trecere de pietoni de pe o stradă din capitală, marcată de culoare alb-roșu

missing
17 mai 2019, ora 17:23

Autoritățile municipale au început astăzi să aplice marcajul rutier. Astfel, prima trecere în culorile alb-roșu a fost deja marcată pe jumătate pe strada N. Dimo din sectorul Râșcani al capitalei. 

Alte două treceri de pietonu vor fi accentuate în culorile alb-roșu pe strada N.Dimo, intersecție cu strada Aleco Russo. De asemenea, încă două vor fi vopsite pe strada Studenților.

Aplicarea marcajului de culoare albă a început azi în sectorul Râșcani, pe străzile: Florilor, str. N. Dimo, str. M. Costin, str. Studenților, str. M. Basarab, str. Doina, str. B.P. Hasdeu, str. Gr. Ureche, str. Sf. Gheorghe, str. Av. Iancu și vor continua în alte sectoare din capitală.

Termenul de executare a lucrărilor de profil este de două luni, urmând a fi aplicat marcaj pe toate străzile principale și cele secundare din oraș.

În acest an, marcajul rutier de pe străzile din Chișinău va fi de trei culori: alb, galben și roșu. Cu culoare galbenă vor fi marcate stațiile de așteptare a transportului public, iar cu roșu și alb vor fi evidențiate intersecțiile problematice (aglomerate) din capitală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram