Eveniment de caritate în capitală: Balul anual Hospice Angelus

Centrul de îngrijire Hospice Angelus organizează Balul anual de caritate, unde doritorii pot să ofere bani pentru susținerea de îngrijire paliativă pentru maturii și copiii din Republica Moldova.

Foto: Hospice Angelus

„Și deoarece, fiecare clipă de viață trebuie trăită fără durere și în demnitate alături de cei dragi, considerăm invitația Alteței Sale o ocazie bună pentru a oferi șansa tuturor doritorilor de a fi alături persoanelor cu necesități de îngrijire la sfârșitul vieții.

Serviciile de îngrijire paliativă sunt oferite gratuit beneficiarilor, însă acestea sunt costisitoare pentru prestatorii de servicii. Astfel, biletul de participare la Balul de caritate, care în acest an reprezintă o donație de 100 euro per persoană si acoperă 5 vizite la domiciliu, sau îngrijirea timp de 3 zile pentru un copil cu maladie incurabilă și în stadiu terminal la Casa Angelus.

Biletele pot fi procurate direct la sediul Hospice Angelus, la adresa str. Alexandru cel Bun 40/1, Chișinău sau un voluntar le va livra la destinație”, se arată într-un comunicat.

Pentru posibilități de sponsorizare vă rugăm să accesați acest link pentru pachete de sponsorizare.


Pub