/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Gheorghe Cavcaliuc, despre cele mai grele momente din cariera sa: „E dificil când copilul te întreabă de ce l-a păzit cu pistolul cineva toată ziua…”

missing
16 mai 2019, ora 19:53

Colonelul Gheorghe Cavcaliuc, invitatul emisiunii „Iubește Viața” de la TV8 a împărtășit momentele cele mai complicate prin care a trecut pe toată durata carierei sale. Acesta spune că deseori îi este frică pentru siguranța familiei sale. 

Eu nu odată am fost amenințat cu moartea eu și familia mea. Au fost situații când am fost luat sub protecția statului, atât eu, cât și copii. Cum credeți că se simte un părinte, când vii la 1 noaptea acasă. Copilul nu doarme, el este la grădiniță și te întreabă: „Tata, de ce astăzi pe mine m-au păzit cu automatele toată ziua?”, „Tata, dar de ce eu nu am putut să mă joc azi toată curtea, dar omul cu arma îmi spunea să stau aproape aici?”, a spus Cavcaliuc.

Șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției a mai spus că adesea, meseria îl pune în situații de risc, însă spune că niciodată nu va ceda.

De multe ori, cel mai grav lucru este atunci când se poate întâmpla ceva rău nu ție, dar apropiaților tăi. Unul din motivele care au apărut și acele discrepanțe în familie au fost aceste riscuri foarte mari. Eu am descoperit grupări criminale internaționale, fără precedent în Europa și Moldova. Eu nu am cedat. Nu a fost simplu. Vii acasă, cei dragi plâng, sunt în lacrimi. Tu încerci să-i liniștești și să le explici că asta este riscul profesiei și că totul va fi bine. Dar niciodată nu poți să fii încrezut 100% că totul va fi bine”, a mai spus colonelul.

Emisiunea în întregime o puteți privi mai jos:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram