image
Sursa foto: Getty Images

Neymar pune presiune pentru încă un transfer uriaș: vrea să joace alături de Coutinho

Philippe Coutinho nu a reușit să se impună la Barcelona, într-un an și jumătate de la transferul de la Liverpool, iar oficialii grupării catalane caută să scape de el. O șansă pentru PSG, care, la presiunile lui Neymar, va face o ofertă pentru mijlocașul brazilian.

Paris United scrie că Philippe Coutinho a evoluat mult sub așteptări pe Camp Nou, motiv pentru care este pe picior de plecare. Neymar își dorește de mult să joace alături de colegul său de la națională și le-a cerut insistent șefilor de la PSG să înainteze o ofertă.

Având în vedere contextul, este foarte probabil ca mijlocașul brazilian să ajungă la campioana Franței. Deși a plătit pentru el 160 de milioane de euro, cu tot cu bonusuri, Barcelona este gata să-i dea drumul lui Coutinho pentru "numai" 100 de milioane de euro.

Catalanii vor să scape și de salariul uriaș al brazilianului - 14 milioane de euro pe an - și așteaptă oferte. Chelsea ar putea fi o altă destinație posibilă pentru Coutinho, dacă gruparea londoneză va scăpa de interdicția de a face transferuri. Englezii au scris, de asemenea, și despre interesul lui Manchester United.

Agentul brazilianului susţine că fotbalistul este curtat de mai multe cluburi, cele mai importante fiind din Premier League. Fostul jucător al lui Liverpool e dorit de Chelsea şi de Manchester United, numai că prima grupare are interdicţie la transferuri. În plus, PSG se interesează de condiţiile transferului.

Fanii Barcelonei sunt supăraţi pe Coutinho pentru reacţia brazilianului, când şi-a pus degetele în urechi și a închis ochii atunci când a dat gol lui Manchester United, ca un mesaj pentru cei care l-au contestat. Însă preşedintele Bartomeu le-a amintit diavolilor roşii că jucătorul are o clauză de reziliere dacă vor să-l achiziţioneze - 500 de milioane de euro.

Coutinho a aflat despre interesul lui United, dar nu ar vrea să ajungă pe Old Trafford pentru că se simte loial față de fostul său club, Liverpool, marea rivală a lui United.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: